Meld je aan!

Voor slechts €45,- per dag (verplichte deelname van 3 dagen) ben jij er bij! We hebben 100 exclusieve plekken per event beschikbaar voor de leeftijd van 7 t/m 13 jaar.

Via onderstaand aanmeldingsformulier verzeker jij je van een onvergetelijke driedaagse.

Op dit moment is er nog geen locatie en datum bekend voor de volgende editie van de Arne Slot Voetbaldagen. Je kunt je wel alvast vrijblijvend opgeven voor het volgende event. Wij informeren je vervolgens als eerste over de beschikbare plekken voor de Arne Slot Voetbaldagen. We kunnen alwel verklappen dat het volgende event in de Herfsvakantie 2020 en in Overijssel zal zijn.


Aanmeldingsformulier

Corona update 24-06-2020

Tijdens de Arne Slot Voetbaldagen hanteren wij de richtlijnen voor dagactiviteiten voor kinderen en jongeren in zomervakantie 2020. Deze richtlijnen zijn samengesteld door organisaties aangesloten bij het Steunpunt Kindervakanties, YMCA Nederland, Scouting Nederland, JongNL Limburg, Jantje Beton, NUSO, NJR en BVjong.

Richtlijnen vakantiedagactiviteiten


De Arne Slot Voetbaldagen is een evenement van FrontRow Premium Events. De organisatie, verantwoordelijkheid, aansprakelijkheid en nakoming van de afspraken zijn dan ook volledig voor rekening van FrontRow Premium Events.